pagina

Ajax wordt kampioen


Het aantrekken van Daley Blind en Dušan Tadic geven Ajax de grootste kans op de titel. Maar met het op de valreep aantrekken van Gutiérrez, Behich en Thomas is PSV ook serieuze kanshebber. Beide clubs slaan dit seizoen een gat met de subtop en kunnen hun kansen op de titel verhogen door eigen jeugd door te laten stromen.

Lees ook de reactie van Het Finacieele Dagblad op het artikel of luister een interview op BNR Nieuwsradio met Erik Brouwer.

Lees de econometrische analyse op de website van ESB.

 

 

Erik Brouwer is hoofd van het cluster Big Data Science bij SEO Economisch Onderzoek. Erik heeft meer dan 25 jaar ervaring met toegepast economisch onderzoek en advieswerk op het gebied van Big Data Science. Tevens is hij specialist in het meten en mitigeren van risico’s, mededinging en innovatie en het meten van klantvoorkeuren en de betalingsbereidheid voor producten en diensten voor diverse sectoren. Meer informatie is te lezen in zijn volledige profiel.

Koert van Buiren is zakelijk & financieel directeur van SEO en hoofd van het cluster Mededinging & Marktwerking. Koert heeft circa 20 jaar ervaring met toegepast economisch onderzoek en advieswerk op het gebied van mededinging, staatssteun, aanbestedingen en marktwerking. Daarnaast heeft Koert uitgebreide ervaring met beleidsevaluatieonderzoek en treedt hij op als deskundige in economische schadezaken. Meer informatie is te lezen in zijn volledige profiel.

Tom Smits is onderzoeker bij SEO en is gespecialiseerd in het bouwen van (financieel)-economische modellen, econometrische analyses en machine-learning-technieken. Meer informatie is te lezen in zijn volledige profiel.


Categorie: actueel