Team

Astrid Lensink

Astrid is onderzoeker bij het cluster Mededing, luchtvaart en innovatie. Ze is sinds augustus 2021 werkzaam bij SEO Economisch Onderzoek. Haar expertise ligt bij data-analyse en enquêtes.

Astrid is actief op een breed palet aan vakgebieden waaronder financiële markten, regulering, landbouw en klimaat. Ze heeft ervaring met een breed scala aan onderzoeksmethoden. Zo is ze bedreven in het uitvoeren van kwalitatief onderzoek, waaronder het afnemen van interviews, literatuuronderzoek en het plannen van projecten. Daarnaast heeft ze uitgebreide ervaring met kwantitatieve onderzoeksmethoden. Ze is bedreven in het samenstellen en analyseren van grote datasets en het uitvoeren van econometrische analyses.

Voordat Astrid bij SEO kwam werken heeft zij haar een bachelor Economie en Beleid aan Wageningen University and Research gedaan en twee masters gevolgd aan de Vrije Universiteit Amsterdam: Economie en Econometrie. Tijdens haar studie schreef ze haar scripties bij De Nederlandsche Bank en Triodos Investment Management.

Wilt u weten wat Astrid voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan direct contact met haar op:

a.lensink@seo.nl