Team

Aram Klijn

Aram is onderzoeker binnen het cluster Werk & Zekerheid. Bij SEO werkt Aram momenteel aan de beleidsevaluatie van onderwijssubsidies, een onderzoek naar de effecten van nieuwe pensioenwetgeving en het evalueren van de Corporate Governance Code.

Tijdens zijn bachelor en master heeft Aram veel theoretische en praktische economische onderzoeksvaardigheden opgedaan in zowel zijn scripties als toegepaste opdrachten. Denk hierbij aan beleidsevaluaties en beleidsadviezen over voorgestelde EU- en Nederlandse veranderingen op het gebied van de arbeidsmarkt, de pensioenmarkt en onderwijssubsidies. Ook heeft hij kennis opgedaan op het snijvlak tussen het onderwijs en de arbeidsmarkt en de effecten van gezondheid en discriminatie op de arbeidsmarkt.

Aram behaalde zijn bachelor en master Economics beiden aan de Universiteit Tilburg. Tijdens zijn bachelor heeft Aram ook een semester gestudeerd in Taipei, Taiwan. Tijdens dit semester heeft hij zijn economische kennis verbreed door veelal geopolitieke vakken te volgen. Zijn master heeft hij ‘met genoegen’ voltooid. Tijdens de master heeft Aram zich gespecialiseerd in de richting Public Policy en heeft hij zijn masterscriptie geschreven over het effect van geestelijke gezondheid op studiekeuze.

Wilt u weten wat Aram voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan direct contact met hem op:

a.klijn@seo.nl