SEO Economisch Onderzoek is gespecialiseerd in toegepast economisch onderzoek, zowel op nationaal als internationaal niveau. De opdrachtgevers van SEO Economisch Onderzoek zijn zeer divers: we werken voor onder andere ministeries, gemeentes, bedrijven en instellingen in de non-profit sfeer. Wij zijn onafhankelijk en niet aan bepaalde belangen of partijen gebonden en worden dus gevraagd voor onderzoek met een ‘open vraag’. Om de onafhankelijkheid en de wetenschappelijke kwaliteit van onze rapporten te waarborgen zijn deze meestal openbaar.

Wij beschikken over een ruime expertise en zijn sterk in kwantitatieve en kwalitatieve onderzoeksmethoden en technieken. Het werkterrein van SEO is toegepast economisch en econometrisch onderzoek. In onze rapporten en adviezen worden wetenschappelijke inzichten uit de economisch literatuur vertaald en gebruikt in praktische oplossingen voor problemen van overheid en bedrijven.

Naast onderzoek kunnen wij ook een op maat gemaakte cursus geven binnen uw bedrijf, bij SEO of elders. Meer informatie hierover vindt u op onze cursussenpagina. Onze medewerkers verzorgen ook regelmatig presentaties en lezingen. Ook is het mogelijk om onze onderzoekers tijdelijk in te huren.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn, neem dan contact op via onderstaand contactformulier. U kunt uiteraard ook direct contact opnemen met een van onze medewerkers.

Double quote icon

“We hebben een gedegen onderbouwd rapport gekregen waarin alle relevante zaken die we hebben gevraagd een plek hebben gekregen. Het onderzoeksteam was van goede kwaliteit en de samenwerking was goed, ook de onafhankelijkheid is door SEO goed geborgd geweest in het proces.”

— Rijksoverheid

Wij verrichten onderzoek op nationaal en internationaal niveau

Zie alle publicaties