Hoe innovatief zijn Nederlandse organisaties? Hoe geven zij vorm aan hun ambities? En welke belemmeringen ervaren zij daarbij? Om deze en andere vragen te beantwoorden voert het Amsterdam Centre for Business Innovation van de Universiteit van Amsterdam jaarlijks de Nederlandse Innovatie Monitor uit. In de monitor beantwoorden leidinggevenden en bestuurders vragen over innovatie, digitalisering, duurzaamheid en ondernemerschap. In het kader van onderzoek voor het ministerie van Economische Zaken en Klimaat is er dit jaar extra aandacht voor het Nederlandse vestigings- en ondernemingsklimaat.

Graag nodigen wij u uit om dit jaar deel te nemen aan dit onderzoek.

Wat levert deelname u op?

  • Een op maat gemaakte managementrapportage waarmee u inzicht krijgt in het innoverend vermogen van uw eigen organisatie en deze kunt vergelijken met het gemiddelde van uw sector.
  • Kans op de Nederlandse Innovatie Prijs 2023 i.s.m. AVROTROS (zie winnaar 2022).
  • Uw stem laten horen over actuele ondernemerschapsthema’s.

Hoe doe ik mee?
U kunt hier de vragenlijst openen.

U kunt de vragenlijst invullen tot en met zondag 11 juni 2023.

Het invullen van de vragenlijst vergt ongeveer 10 à 15 minuten. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.

Contact
SEO Economisch Onderzoek voert namens het Amsterdam Centre for Business Innovation de Monitor uit. Als u nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met SEO Economisch Onderzoek via innovatiemonitor-ABS@seo.nl of tijdens werkdagen van 09.00 tot 16.00 via 020-3991255.