Team

Pedro Romão

Pedro Romão is onderzoeker in het team ‘internationale economie en ontwikkelingssamenwerking‘ bij SEO. Hij heeft uitgebreide internationale ervaring in beleidseconomie, internationale macro-economie en ontwikkelingseconomie.

Voorheen was Pedro economisch onderzoeker bij het Economisch en Sociaal Comité van de Verenigde Naties voor Azië en de Stille Oceaan (UN-ESCAP) in Bangkok, Thailand. Hij was daar co-auteur van talloze beleidsnotities en onderzoeksrapporten over onderwerpen als mondiale waardeketens, regionale integratie, digitale handel en duurzame ontwikkeling. Daarnaast werkte Pedro als Teaching Assistant aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, waar hij internationale economie, micro-economie en statistiek doceerde.

In 2018 behaalde Pedro zijn cum laude master in Policy Economics aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, waar hij een model ontwikkelde om de invloed van ongelijkheid op seculiere stagnatie te bestuderen. Eerder behaalde hij zijn bachelor Economie aan de Nova School of Business and Economics (Lissabon, Portugal).

Wilt u weten wat Pedro voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan direct contact met hem op:

p.romao@seo.nl