Filters
Zoeken Jaargang
Expertise
Auteur
Type publicatie

Publicaties

Rapport

Evaluatie van het Women Entrepreneurs Finance Initiative in Sri Lanka

Op verzoek van de Asian Development Bank (ADB) voerde SEO Amsterdam Economics een impactevaluatie uit van activiteiten onder het Women Entrepreneurs Finance Initiative (We-Fi) in Sri Lanka.

Internationale Economie

2023-39

Rapport

Evaluatie van het ‘Global Tax Program (GTP)’

In opdracht van de Wereldbank (WB) voerde SEO een tussentijdse evaluatie uit van het Global Tax Program (GTP). Het evaluatieteam concludeerde dat het GTP een goed beheerd programma is en tot dusver goed heeft gepresteerd in het kader van de OESO-DAC evaluatiecriteria, ondanks de uitdagingen als gevolg van o.a. de COVID-19-pandemie.

Ontwikkelingseconomie

2022-150

Rapport

Evaluatie van het ‘Revenue Mobilization Thematic Fund (RMTF)’

In opdracht van het Internationaal Monetair Fonds (IMF) voerde SEO een tussentijdse evaluatie uit van het Revenue Mobilization Thematic Fund (RMTF). Het evaluatieteam concludeerde dat het RMTF een goed beheerd programma is en tot dusver goed heeft gepresteerd in het kader van de OESO-DAC evaluatiecriteria, ondanks de uitdagingen als gevolg van o.a. de COVID-19-pandemie.

Ontwikkelingseconomie

2022-129

Rapport

Onafhankelijke beoordeling financieringsvoorstel van het AGRI3 fonds

Op verzoek van het ministerie van Buitenlandse Zaken (afdeling ‘Inclusive Green Growth’) heeft SEO een onafhankelijk beoordeling gegeven van het financieringsverzoek met betrekking tot het AGRI3 fonds.

Kosten-batenanalyse Internationale Economie Ontwikkelingseconomie Duurzaamheid

2019-76

Rapport

Tussentijdse evaluatie 2SCALE

In opdracht van MinBuza voerde SEO een tussentijdse evaluatie uit van het programma 2SCALE, een incubator- en acceleratorprogramma in de agrifoodsector.

Internationale Economie

2022-118

Rapport

Evaluatie van de tweede fase van het ‘Cocoa Rehabilitation and Intensification Programme (CORIP II)’

De Ambassade van het Koninkrijk der Nederlanden in Accra (EKN Accra) heeft SEO Economisch Onderzoek de opdracht gegeven om de eindevaluatie van de tweede fase van het Cocoa Rehabilitation and Intensification Programme (CORIP II) uit te voeren.

Internationale Economie

2022-45

Rapport

Evaluatie van het ‘HortiFresh West Africa Programme’

De Ambassade van het Koninkrijk der Nederlanden in Accra (EKN Accra) heeft SEO Economisch Onderzoek de opdracht gegeven de eindevaluatie van het HortiFresh West Africa Programme (hierna HortiFresh) uit te voeren.

Internationale Economie Duurzaamheid

2022-47

Rapport

Evaluatie van het ‘Sustainable West Africa Palm Oil Programme (SWAPP)’

De Ambassade van het Koninkrijk der Nederlanden in Ghana (EKN Ghana) heeft SEO Economisch Onderzoek de opdracht gegeven de eindevaluatie van het Sustainable West Africa Palm Oil Programme (SWAPP) uit te voeren.

Internationale Economie Duurzaamheid

2022-46

Rapport

Making health businesses healthier

PharmAccess’ holistische aanpak van het ‘Healthy Business Development Programme’ heeft bijgedragen aan het verminderen van klinische, zakelijke en financiële tekortkomingen onder mkb’s in de Keniaanse private gezondheidszorg.

Internationale Economie Ontwikkelingseconomie

2021-36

Rapport

Evaluatie van FMO’s capaciteitsontwikkelingsfonds ‘B-CD’

Namens het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken (BuZa) voerde SEO de evaluatie uit van het fonds voor capaciteitsontwikkelings (‘B-CD’) dat de Nederlandse ontwikkelingsbank (FMO) beheerde tussen 2015 en 2020.

Internationale Economie Ontwikkelingseconomie

2020-74