Team

Robbert Rademakers

Robbert Rademakers is een onderzoeker binnen het cluster internationale economie. Bij SEO draagt hij bij aan beleidsevaluaties en onderzoeksprojecten  naar economische ontwikkeling en andere internationale thema’s.

Robbert heeft veel relevante ervaring met zowel kwantitatieve als kwalitatieve evaluatiemethoden inclusief geavanceerde econometrische methoden om uitdagende empirische onderzoeksvragen te beantwoorden. Daarnaast heeft hij ervaring met het doen en opzetten van interviews, enquêtes, literatuuronderzoek en kosten-baten analyses. Zijn focus ligt op dit moment op beleidsevaluaties van private sector interventies en agrarische waardeketens in lage en middeninkomenslanden. Robbert heeft als onderzoeker ervaring in verschillende MENA landen zoals Turkije en Iran en heeft bovendien sociale welzijnsprojecten geëvalueerd in Indonesië.

Robbert heeft zijn master economie behaald aan de Radboud Universiteit en verwacht zijn proefschrift te verdedigen aan dezelfde universiteit in 2022. Onderdeel van zijn academische onderzoek focust op beleidsevaluaties van sociale welzijnsprojecten en het begrijpen van etnische stratificatie als onderdeel van onze samenleving. Zijn academische werk is gepubliceerd in ‘top field’ academische bladen.

Wilt u weten wat Robbert voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan direct contact met hem op:

r.rademakers@seo.nl

020-525 1630