Team

Stef Konijn

Stef Konijn is algemeen beleidseconoom en onderzoeker naar mededingings- en innovatievraagstukken. In het verleden heeft hij ook gewerkt op het gebied van pensioenen, hypotheken en onderwijs.

Bij SEO is Stef betrokken bij publieke beleidsevaluaties, economische doorrekeningen en impactstudies, en trend- en marktanalyses. Zo is hij onderzoeker voor de Nederlandse Innovatie Monitor en de Nieuwe Economie-index (NEx) die beiden jaarlijks worden gepubliceerd. Verder is Stef onder andere werkzaam geweest op het gebied van duurzaamheid, marktordening, onderwijs, retail en luchtvaart.

Na zijn bachelor Economie en Bedrijfskunde cum laude met Honours afgerond te hebben aan de Universiteit van Amsterdam, werkte Stef binnen de pensioen- en hypotheeksector. Daar was hij met name actief op het gebied van scenario analyses en verantwoord beleggen. Na zijn tussenjaar heeft hij de master Economics met de specialisatie Public Policy cum laude afgerond in Amsterdam. Voor het afstuderen schreef hij de scriptie ‘The Non-Take-Up of Means-Tested Benefits: An Empirical Policy Evaluation of Dutch Student Finance’ over de omvang en de mogelijke oorzaken van de niet-opname van de aanvullende beurs onder studenten in het hoger onderwijs. Deze thesis is geschreven en gepubliceerd bij het Centraal Planbureau. Tijdens zijn studieperiode heeft hij daarnaast lesgegeven aan medestudenten op de universiteit.

Wilt u weten wat Stef voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan direct contact met hem op:

s.konijn@seo.nl

020 525 1668