Team

Jellien Knol

Jellien is werkzaam als junior onderzoeker binnen het cluster Sociale Zekerheid. Binnen SEO houdt zij zich vooral bezig met evaluaties van beleid gerelateerd aan pensioenen en sociale zekerheid.

Momenteel ligt haar focus vooral op het onderzoeken van ongewenste gevolgen van nieuwe wetten omtrent de arbeidsmarkt. Daarnaast onderzoekt zij ook de noodzakelijkheid en mogelijkheid voor pensioen hervorming binnen het Koninkrijk der Nederlanden.

Jellien is begonnen met haar bachelor International Business aan de Rijksuniversiteit Groningen. Daarnaast heeft zij tijdens en na haar bachelor verschillende vakken van de bachelor Economie gevolgd. Door een combinatie van bedrijfskundige en economische vakken te volgen heeft Jellien veel vaardigheden opgedaan bij zowel kwantitatief als kwalitatief onderzoek. Na de bachelor is Jellien doorgestroomd naar de onderzoeksmaster economie en die heeft zij cum laude afgerond. Deze master stimuleert onderzoekend denken en biedt een breed scala aan economische en econometrische vakken. In haar master scriptie deed Jellien onderzoek naar de optimalisatie van de prijs en advertentie intensiteit voor bedrijven die nieuwe producten aanbieden.

Wilt u weten wat Jellien voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan direct contact met haar op:

j.knol@seo.nl