Cursussen

SEO biedt op maat gemaakte cursussen aan voor bedrijven en overheden. Al onze cursussen worden gegeven door ervaren docenten en hoogleraren die jarenlange ervaring hebben met het geven van hoorcolleges en het begeleiden van werkgroepen. Ook geven onze medewerkers regelmatig presentaties en lezingen.

De cursussen kunnen binnen uw bedrijf worden gegeven, bij SEO of op een andere locatie. De duur en inhoud van de cursussen kan in overleg worden vastgesteld. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neemt u dan contact op met ons secretariaat. Dit kan telefonisch via 020 525 1630 of door te mailen naar secretariaat@seo.nl. Uiteraard is het ook mogelijk om een afspraak te maken om de mogelijkheden door te nemen.

Een van de personen die een cursus kan verzorgen is Bert Tieben:

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Neem dan contact op met Bert Tieben:

Dr. Bert Tieben
b.tieben@seo.nl
/ 020 525 1644

Bert Tieben is methodoloog bij SEO Economisch Onderzoek. Daarnaast doceert hij economie aan het Amsterdam University College. Het thema marktwerking is een rode draad in zijn werkzaamheden. Zijn expertise ligt bij energievraagstukken zoals de regulering van netbedrijven in de energiesector en de maatschappelijke kosten en baten van duurzame energie. Voor hij begon bij SEO werkte hij voor de Vrije Universiteit Amsterdam, het ministerie van Economische Zaken en de Sociaal-Economische Raad.

 Wat we doen  > Cursussen