Carl Koopmans op BNR Nieuwsradio over de prijs van een treinkaartje

In een bericht in het AD werd gemeld dat de prijzen van treinkaartjes sinds 2008 met 25% zijn gestegen, sterker dan de inflatie van 15%. Carl Koopmans legt bij BNR Nieuwsradio uit wat de invloed van deze relatieve prijsstijging op het gebruik van de trein is. Lees meer>

Bas ter Weel in het FD over de vastlopende arbeidsmarkt

Er bestaan grote verschillen in rechten en zekerheid tussen vaste en flexibele arbeidscontracten. Daardoor ervaren werknemers onzekerheid en lage waardering, terwijl werkgevers opzien tegen de grote verschillen in kosten tussen vast en flex. Lees meer>

SEO directeur Bas ter Weel benoemd tot nieuw kroonlid van de SER

Lees meer>

SEO Economisch Onderzoek

SEO Economisch Onderzoek doet onafhankelijk toegepast economisch onderzoek in opdracht van overheid en bedrijfsleven. Ons onderzoek helpt onze opdrachtgevers bij het nemen van beslissingen. SEO Economisch Onderzoek is gelieerd aan de Universiteit van Amsterdam en beschikt over ruime expertise op tal van markten. We zijn sterk in kwantitatieve en kwalitatieve onderzoeksmethoden en technieken. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan ook eens een kijkje bij onze recente projecten.

SEO Economisch Opleiden

SEO Economisch Opleiden verzorgt cursussen voor bedrijven en overheden. Het kan gaan om een cursus uit ons programma, maar het is ook mogelijk om in overleg een op maat gemaakte cursus te ontwikkelen voor een specifieke groep medewerkers van uw organisatie. De cursussen worden gegeven door ervaren docenten en hoogleraren.

SEO Economisch Optreden

SEO Economisch Optreden verzorgt lezingen en presentaties voor uw congres of seminar. Sprekers van SEO hebben altijd een goed onderbouwd inhoudelijk verhaal dat ze afstemmen op het publiek in de zaal. Het wordt steeds sprankelend gebracht, met passie voor economie en plezier in het overbrengen van economische inzichten.

SEO Economisch Ondersteunen

SEO Economisch Ondersteunen biedt de mogelijkheid om SEO-medewerkers op tijdelijke basis in te huren om specifieke expertise te leveren. Een andere mogelijkheid is dat een opdrachtgever tijdelijk behoefte heeft aan detachering vanwege pieken in onderzoekswerkbelasting of ter vervanging van een medewerker.

Aanmelden nieuwsbrief