Impact coronacrisis op de economie van Amsterdam

Uit het onderzoek van SEO-onderzoekers Tom Smits en Bert Tieben blijkt dat de Amsterdamse economie in verhouding harder geraakt wordt dan de rest van Nederland. Lees meer

Jongens harder getroffen door schrappen centrale eindexamens

SEO-onderzoekers Paul Bisschop en Jelle Zwetsloot hebben een opiniestuk geschreven in de Volkskrant. Lees meer

Groot noodpakket voor bedrijven, maar komt het snel genoeg?

Carl Koopmans geïnterviewd door BNR Nieuwsradio. Lees meer

Coronavirus kan 5 tot 10% van het bbp kosten

Carl Koopmans geeft een interview aan BNR Nieuwsradio en RTL Zover het caronavirus. Lees meer

SEO Economisch Onderzoek

SEO Economisch Onderzoek doet onafhankelijk toegepast economisch onderzoek in opdracht van overheid en bedrijfsleven. Ons onderzoek helpt onze opdrachtgevers bij het nemen van beslissingen. SEO Economisch Onderzoek is gelieerd aan de Universiteit van Amsterdam en beschikt over ruime expertise op tal van markten. We zijn sterk in kwantitatieve en kwalitatieve onderzoeksmethoden en technieken. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan ook eens een kijkje bij onze recente projecten.

SEO Economisch Opleiden

SEO Economisch Opleiden verzorgt op maat gemaakte cursussen voor bedrijven en overheden. Het is mogelijk om in overleg een op maat gemaakte cursus te ontwikkelen voor een specifieke groep medewerkers van uw organisatie. De cursussen worden gegeven door ervaren docenten en hoogleraren.

SEO Economisch Optreden

SEO Economisch Optreden verzorgt lezingen en presentaties voor uw congres of seminar. Sprekers van SEO hebben altijd een goed onderbouwd inhoudelijk verhaal dat ze afstemmen op het publiek in de zaal. Het wordt steeds sprankelend gebracht, met passie voor economie en plezier in het overbrengen van economische inzichten.

SEO Economisch Ondersteunen

SEO Economisch Ondersteunen biedt de mogelijkheid om SEO-medewerkers op tijdelijke basis in te huren om specifieke expertise te leveren. Een andere mogelijkheid is dat een opdrachtgever tijdelijk behoefte heeft aan detachering vanwege pieken in onderzoekswerkbelasting of ter vervanging van een medewerker.