Carl Koopmans bij BNR Nieuwsradio over de stroomstoring in Amsterdam

Carl Koopmans verwacht dat de economische schade van de stroomuitval minstens 20 tot 30 miljoen euro is. Lees meer>

Bas ter Weel bij persconferentie CBS

Het CBS presenteerde de cijfers over de economische groei in het derde kwartaal van 2016. Aansluitend werd de huidige economische situatie besproken met onder meer SEO-directeur Bas ter Weel. Lees meer>

Bas ter Weel in het FD

Over jonge mannen die steeds vaker buitenspel staan op de arbeidsmarkt, ondanks de dalende werkloosheid. Dit is een zorgwekkende ontwikkeling, die uitnodigt om nog eens goed naar het samenspel van vraag en aanbod en de institutionele spelregels te kijken. Lees meer>

SEO Economisch Onderzoek

SEO Economisch Onderzoek doet onafhankelijk toegepast economisch onderzoek in opdracht van overheid en bedrijfsleven. Ons onderzoek helpt onze opdrachtgevers bij het nemen van beslissingen. SEO Economisch Onderzoek is gelieerd aan de Universiteit van Amsterdam en beschikt over ruime expertise op tal van markten. We zijn sterk in kwantitatieve en kwalitatieve onderzoeksmethoden en technieken. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan ook eens een kijkje bij onze recente projecten.

SEO Economisch Opleiden

SEO Economisch Opleiden verzorgt cursussen voor bedrijven en overheden. Het kan gaan om een cursus uit ons programma, maar het is ook mogelijk om in overleg een op maat gemaakte cursus te ontwikkelen voor een specifieke groep medewerkers van uw organisatie. De cursussen worden gegeven door ervaren docenten en hoogleraren.

SEO Economisch Optreden

SEO Economisch Optreden verzorgt lezingen en presentaties voor uw congres of seminar. Sprekers van SEO hebben altijd een goed onderbouwd inhoudelijk verhaal dat ze afstemmen op het publiek in de zaal. Het wordt steeds sprankelend gebracht, met passie voor economie en plezier in het overbrengen van economische inzichten.

SEO Economisch Ondersteunen

SEO Economisch Ondersteunen biedt de mogelijkheid om SEO-medewerkers op tijdelijke basis in te huren om specifieke expertise te leveren. Een andere mogelijkheid is dat een opdrachtgever tijdelijk behoefte heeft aan detachering vanwege pieken in onderzoekswerkbelasting of ter vervanging van een medewerker.

Aanmelden nieuwsbrief