Debat (R)evolution@Work

Bas ter Weel sprak bij (R)evolution@Work over de invloed van robotisering en automatisering op de arbeidsmarkt. Lees meer>

BNR Zorgdebat

SEO-directeur Bas ter Weel was aanwezig bij het BNR Zorgdebat ‘Omdenken in de gezondheidszorg: een andere kijk op het tekort aan zorgprofessionals’. Lees meer>

De opkomst en groei van de kluseconomie in Nederland

Kluseconomie is klein in Nederland, groeipotentie is groot. Lees meer>

Piloot worden? Vliegmaatschappijen staan te springen om nieuwe vliegers

Rogier Lieshout, hoofd van het cluster Luchtvaart werd hierover geïnterviewd door EenVandaag. Lees meer>

SEO Economisch Onderzoek

SEO Economisch Onderzoek doet onafhankelijk toegepast economisch onderzoek in opdracht van overheid en bedrijfsleven. Ons onderzoek helpt onze opdrachtgevers bij het nemen van beslissingen. SEO Economisch Onderzoek is gelieerd aan de Universiteit van Amsterdam en beschikt over ruime expertise op tal van markten. We zijn sterk in kwantitatieve en kwalitatieve onderzoeksmethoden en technieken. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan ook eens een kijkje bij onze recente projecten.

SEO Economisch Opleiden

SEO Economisch Opleiden verzorgt op maat gemaakte cursussen voor bedrijven en overheden. Het is mogelijk om in overleg een op maat gemaakte cursus te ontwikkelen voor een specifieke groep medewerkers van uw organisatie. De cursussen worden gegeven door ervaren docenten en hoogleraren.

SEO Economisch Optreden

SEO Economisch Optreden verzorgt lezingen en presentaties voor uw congres of seminar. Sprekers van SEO hebben altijd een goed onderbouwd inhoudelijk verhaal dat ze afstemmen op het publiek in de zaal. Het wordt steeds sprankelend gebracht, met passie voor economie en plezier in het overbrengen van economische inzichten.

SEO Economisch Ondersteunen

SEO Economisch Ondersteunen biedt de mogelijkheid om SEO-medewerkers op tijdelijke basis in te huren om specifieke expertise te leveren. Een andere mogelijkheid is dat een opdrachtgever tijdelijk behoefte heeft aan detachering vanwege pieken in onderzoekswerkbelasting of ter vervanging van een medewerker.