‘Het totale verkeer neemt langzaam toe, maar in de spits en in de Randstad wordt het drukker’

Carl Koopmans op BNR Nieuwsradio over nieuwe cijfers. Lees meer>

'Nieuwe technologie kost eerst banen, maar maakt ons daarna rijker'

SEO directeur Bas ter Weel praat in de RTL Z Podcast met Paul van der Liempt over de nieuwe technologie. Lees meer>

“Je kunt alleen innovatief zijn met succesvolle mislukkingen”

Erik Brouwer, hoofd cluster Big Data Science bij SEO, is geïnterviewd door PwC n.a.v. het Innovatieonderzoek van PwC. Lees meer>

Hernieuwbare energie door ‘vergeten kosten’ nooit gratis

Bert Tieben, hoofd cluster Marktwerking & Duurzaamheid bij SEO, schrijft een column voor Energiepodium.nl over energiebesparing als Processie van Echternach. Lees meer>

SEO Economisch Onderzoek

SEO Economisch Onderzoek doet onafhankelijk toegepast economisch onderzoek in opdracht van overheid en bedrijfsleven. Ons onderzoek helpt onze opdrachtgevers bij het nemen van beslissingen. SEO Economisch Onderzoek is gelieerd aan de Universiteit van Amsterdam en beschikt over ruime expertise op tal van markten. We zijn sterk in kwantitatieve en kwalitatieve onderzoeksmethoden en technieken. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan ook eens een kijkje bij onze recente projecten.

SEO Economisch Opleiden

SEO Economisch Opleiden verzorgt cursussen voor bedrijven en overheden. Het kan gaan om een cursus uit ons programma, maar het is ook mogelijk om in overleg een op maat gemaakte cursus te ontwikkelen voor een specifieke groep medewerkers van uw organisatie. De cursussen worden gegeven door ervaren docenten en hoogleraren.

SEO Economisch Optreden

SEO Economisch Optreden verzorgt lezingen en presentaties voor uw congres of seminar. Sprekers van SEO hebben altijd een goed onderbouwd inhoudelijk verhaal dat ze afstemmen op het publiek in de zaal. Het wordt steeds sprankelend gebracht, met passie voor economie en plezier in het overbrengen van economische inzichten.

SEO Economisch Ondersteunen

SEO Economisch Ondersteunen biedt de mogelijkheid om SEO-medewerkers op tijdelijke basis in te huren om specifieke expertise te leveren. Een andere mogelijkheid is dat een opdrachtgever tijdelijk behoefte heeft aan detachering vanwege pieken in onderzoekswerkbelasting of ter vervanging van een medewerker.

Aanmelden nieuwsbrief