Wat wij doen

Onafhankelijk economisch onderzoek

SEO Economisch Onderzoek doet onafhankelijk toegepast economisch onderzoek in opdracht van overheid en bedrijfsleven. Ons onderzoek helpt onze opdrachtgevers bij het nemen van beslissingen. SEO Economisch Onderzoek is gelieerd aan de Universiteit van Amsterdam en beschikt over ruime expertise op tal van markten. We zijn sterk in kwantitatieve en kwalitatieve onderzoeksmethoden en technieken. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan ook eens een kijkje bij onze recente projecten.

Onze diensten
Double quote icon

SEO levert een prima onderzoeksrapport met overzichtelijk verwerkte CBS-data, die duidelijk inzicht geven in de doelgroep. De samenwerking met SEO verloopt voor opdrachtgever vlot en onderzoekers stemmen de overdracht van werkzaamheden, als het nodig is, goed met elkaar af. Je krijgt wat je vraagt, maar dat levert niet persé verrassende uitkomsten op.

— Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Onze klanten

Wij werken voor publieke en private klanten

Onze klanten bestaan uit overheden, brancheorganisaties en bedrijven uit binnen- en buitenland. We verrichten onderzoek voor de Rijksoverheid in Nederland, de Europese Commissie en internationale organisaties als de OESO en de Wereldbank. Daarnaast voeren we onderzoek uit voor lokale overheden, zoals gemeenten en provincies. Onze overige klanten bestaan uit brancheorganisaties met economische of organisatorische vraagstukken en grote bedrijven die onderzoek en strategieadvies nodig hebben.

Ons team is actief over de hele wereld

Zie alle publicaties