Team

Adam Kuczynski

Adam Kuczynski is een gepromoveerd econoom en onderzoeker bij het SEO. Hij gebruikt zijn vaardigheden om toepasbare en inzichtelijke antwoorden te vinden op diverse vraagstukken, voor zowel de publieke als private sector.

Adam is sinds 2022 actief bij SEO, in het cluster Finance, Regulering en Governance. Binnen dit cluster werkt hij aan diverse beleidsevaluaties, quickscans, strategische monitors en valuaties. Hij werkt graag aan empirische vraagstukken, en gebruikt regelmatig de nieuwste econometrische modellen en technieken. Naast zijn werk als onderzoeker is Adam een gedreven full-stack programmeur, en een bekwame data scientist, met een sterke interesse in machine learning en artificial intelligence. 

Voordat Adam bij het SEO aanschoof, heeft hij aan de Universiteit Maastricht en de National University of Singapore een bachelor en research master cum laude afgerond. Vervolgens heeft hij promotieonderzoek uitgevoerd aan de Universiteit Maastricht en de City University of Hong Kong. Dit promotiewerk ging over de samenloop van economische crisissen en politieke turbulentie, over ontwikkelingen in inkomensongelijkheid en inkomensverdeling en over de macro-economische gevolgen van financiële liberalisatie. 

Wilt u weten wat Adam voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan direct contact met hem op:

a.kuczynski@seo.nl